PU Handschoenen Hit'em Series Blauw / Wit
PU Handschoenen Hit'em Series Blauw / Wit
Blauwe PU (kick)bokshandschoenenDe blauwe PU bokshandschoenen uit de Hitâem series zijn voor vooral geschikt voor kinderen, recreanten en de beginnende vecht

EAN

7112137606185

€ 44,95 *
Prijs per paar
 

BLAUWE PU BOKSHANDSCHOENEN HIT’EM SERIES

 

De blauwe PU bokshandschoenen uit de Hit’em series zijn voor vooral geschikt voor kinderen, recreanten en de beginnende vechtsporter.
Ons gebruikte PU materiaal is van de hoogste kwaliteit en kan doorom zeker tegen een (goede) stoot.
De blauwe PU bokshandschoenen zijn geschikt voor vooral geschikt voor thai- en kickkickboksen en kickfun.
De dikke machinemold padding beschermd tevens tegen vervelende blessures.

 

DE KWALITEIT VAN DE BLAUWE PU BOKSHANDSCHOENEN UIT DE HIT’EM SERIES

 

“Machinemold houdt in dat de padding in de handschoen wordt geinjecteerd. Hierdoor krijgt de handschoen 1 dikke laag padding voor een perfecte bescherming om de knokkels en vingers.”
De PU bokshandschoenen hebben een padding op de handpalm welke bescherming biedt aan de hand. Het biedt bijvoorbeeld bescherming bij het opvangen van stoten en het afweren knieën.
De binnenvoering van de bokshandschoenen zijn ontwikkeld voor het afvoeren van zweet. Hierdoor kan je bij het juiste onderhoud, de volgende dag weer trainen met droge bokshandschoenen.

 

WELKE MAAT BOKSHANDSCHOENEN RADEN JULLIE AAN?

 

De blauwe PU bokshandschoenen zijn verkrijgbaar vanaf 4 tot en met 18 Oz. De gewichten van de bokshandschoenen lopen per 2 OZ per bokshandschoen op. Hoe zwaarder de bokshandschoen, hoe meer padding, waardoor je meer bescherming en demping hebt voor de knokkels.
De gemiddelde volwassen vrouw gebruikt bokshandschoenen van 10 a 12 Oz. De gevorderden vrouwen gebruiken in veel gevallen gewichten van 12 a 14 Oz.
De gemiddelde volwassen man gebruikt 14 a 16 Oz.
Voor kinderen vanaf 4-6 jaar raden bij 4 a 6 OZ aan. Kinderen van 6-8 jaar variëren van 6 tot 8 Oz. Kinderen van 8 tot 10 jaar raden wij de 8 Oz bokshandschoenen aan.
Voor kinderen van 10-12 jaar raden wij 10 Oz aan, echter varieert dit op het gevoel van de kinderen.

 

Ons advies bij het onderhouden van de bokshandschoenen

 

De blauwe PU bokshandschoen kan je het beste afnemen met een droge handdoek. De PU bokshandschoenen zijn eenvoudig te onderhouden.
Wij adviseren de bokshandschoen na gebruik te laten drogen op kamertemperatuur. Probeer hierbij de onderzijde van de bokshandschoen open te houden voor eventuele geuren.
Daarnaast raden wij je, tijdens het sporten, aan bandages of binnenhandschoen te gebruiken. De bandages en/ binnenhandschoenen hebben namelijk naast bescherming ook de functie zweet op te nemen. De bandages en binnenhandschoenen kan je na de training ook weer wassen.