Weergave:


Bezig met laden...
visibility

Gelhandschoenen

Gelhandschoenen

24,95*

INFORMATIE OVER DE HANDSCHOENEN VAN CHOK’EM WEAR

Chok’em Wear biedt een diversiteit aan handschoenen aan. Zijn er vragen dan kan je ons bereiken op phone-icon-3656.png 06-19390261 (dagelijks van 08.30 tot 20.30 uur) of per mail.
Wil je de handschoenen passen? Kom ons dan bezoeken in onze showroom.
 

HANDSCHOENEN VAN CHOK’EM WEAR

De handschoenen zijn speciaal ontworpen om je te beschermen tijdens trainingen, sparringsessies en wedstrijden. De handschoenen zijn geschikt voor veel vechtsport- en verdedigingskunsten zoals MMA, jiu-jitsu, kickboksen, thaiboksen en boksen. De handschoenen beschermen en verstevigen grotendeels de handen en polsen. Chok’em Wear heeft ook (kick)bokshandschoenen in het assortiment die ook de onderarmen stevigheid bieden en beschermen tegen het opvangen van stoten en highkicks.
Chok’em Wear vindt het belangrijk handschoenen in verschillende prijsklassen en kwaliteiten aan te bieden, zodat er voor ieder wat wils is. Kinderen, recreanten en wedstrijdvechters: ieder verlangt een andere kwaliteit bokshandschoen.
Onze vechtsportartikelen en kleding verzenden wij gratis vanaf €75,-. Chok’em Wear is aangesloten bij Webwinkelkeurmerk, je kan vertrouwd online bestellen. Als klant heb je alle recht om het product te retourneren of om te ruilen binnen de bedenktijd (lees onze algemene voorwaarden voor meer informatie).

Op alle producten van Chok’em Wear geldt 3 maanden fabrieksgarantie.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.