Mondbescherming (Bitje transparant)
Bitjes (mondbescherming)

Door het gebruik van een bitje bescherm je jouw tanden tegen stoten en trappen tijdens het sparren of tijdens een wedstrijd. Onze gebitsbeschermers verdelen de kracht van een trap of stoot tegen jouw gebit. Mede hierdoor verklein je de kans aanzienlijk om een tand te verliezen of af te breken. De bitjes van Chok’em  zijn te gebruiken voor alle contactsporten, denk hierbij aan: kickboksen, boksen, MMA, karate, thaiboksen, taekwondo, hockey, rugby, waterpolo en handbal.

De bitjes zijn verkrijgbaar in de maten junior en senior.

Hoe vormt het bitje naar mijn mond

Plaats het bitje in een glas kokend water en wacht 20 seconden. Nadat de tijd is verstreken haal je het bitje voorzichtig uit het water en houd je deze 1 seconde onder de koude kraan. Daarna duw je hem tegen je bovengebit aan met je vingers. Druk voorzichtig je kaken op elkaar en zuig op het bitje. Je zal merken dat het bitje zich heeft gevormd naar jouw gebit.

Tip: Als dit de eerste keer is dat je een bitje indoet, vergeet dan niet door je neus te ademen. Het door je neus ademen voorkomt nl kokhalsneigingen.

Opties:

EAN

7112133383585

Velden met een * zijn verplichte velden
Door het gebruik van een bitje bescherm je jouw tanden tegen stoten en trappen tijdens het sparren of tijdens een wedstrijd. Onze gebitsbeschermers verdelen de kracht van een trap of stoot tegen jouw
€ 6,95 *
Prijs per stuk