MMA shorts van Chok’em Wear

De MMA shorts van Chok’em Wear zijn speciaal ontworpen om soepel te kunnen bewegen tijdens de vechtsportactiviteiten. MMA shorts worden steeds meer gebruikt tijdens verschillende vechtsporten zoals kickboksen, zelfverdedingssporten, MMA, kick- en thaiboksen en zelfs boksen.

Onze vechtsportartikelen en kleding verzenden wij gratis vanaf €75. Chok’em Wear is aangesloten bij Webwinkelkeurmerk waardoor je vertrouwd online kunt bestellen. Als klant heb je alle recht hebt om je product te retourneren of om te ruilen binnen de bedenktijd (lees onze algemene voorwaarden voor meer informatie). Op alle producten van Chok’em Wear geldt 3 maanden fabrieksgarantie. Voor meer informatie kunt u onze garantievoorwaarden hier vinden.

Kwaliteiten MMAshorts van Chok’em Wear

Chok’em Wear biedt op dit moment een 5tal MMA shorts aan van een hoogwaardige kwaliteit. De MMA shorts zijn verkrijgbaar in 2 varianten waarbij is gedacht aan de bewegingsvrijheid van de vechter. De stof is zeer licht en geeft voor de vechter een comfortabel gevoel bij het trainen en bij wedstrijdvechten. De shorts zijn dusdanig samengesteld dat het geven van high kicks geen belemmering geeft. De MMA shorts zijn verkrijgbaar met een lycra binnenzijde (binnenzijde been) en verkrijgbaar met dri-fit. De pasmaten zijn vergelijkbaar met Europese merken en zijn verkrijgbaar van maat S t/m maat XXL. Mochten er vragen en/of onduidelijkheden zijn kan je ons uiteraard bereiken op 06-19390261 (dagelijks te bereiken van 08.30u tot 20.30u) of per mail.
Daarnaast kan je ons ook bezoeken in onze showroom om de handschoenen te passen en uit te proberen. 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.