Lederen Bokshandschoenen Get'em Series Wit
Lederen Bokshandschoenen Get'em Series Wit
De lederen machinemold bokshandschoenen van Chok'em Wear zijn perfect ontwikkeld voor een fijne fitting en heerlijk om mee te sparren en trainen.

EAN

7112135729060

€ 79,95 *
Prijs per paar
 

WITTE BOKSHANDSCHOENEN LEER GET’EM SERIES

 

De witte bokshandschoenen uit de Get’em series zijn voor zowel de beginnende als de gevorderde vechtsporter ontwikkeld uit jarenlange ervaring.
De bokshandschoenen zijn zeer geschikt voor verschillende vechtsporten zoals thaiboksen, kickboksen, muay thai en boksen.
Door de dikke padding in de handschoenen zijn de bokshandschoenen uitermate geschikt om te sparren. De dikke padding beschermd tegen vervelende blessures.

 

DE KWALITEIT VAN DE WITTE BOKSHANDSCHOENEN UIT DE GET’EM SERIES

 

De witte bokshandschoenen hebben een padding op de handpalm welke bescherming biedt aan de hand.Het biedt bijvoorbeeld bescherming bij het opvangen van stoten en het afweren knieën.
De binnenvoering van de bokshandschoenen zijn ontwikkeld voor het afvoeren van zweet. Hierdoor kan je bij het juiste onderhoud, de volgende dag weer trainen met droge bokshandschoenen.

 

WELKE MAAT BOKSHANDSCHOENEN RADEN JULLIE AAN?

 

De witte bokshandschoenen zijn verkrijgbaar vanaf 10 tot en met 18 Oz. De gewichten van de bokshandschoenen lopen per 2 OZ per bokshandschoen op. Hoe zwaarder de bokshandschoen, hoe meer padding, waardoor je meer bescherming en demping hebt voor de knokkels.
De gemiddelde volwassen vrouw gebruikt bokshandschoenen van 10 a 12 Oz. De gevorderden vrouwen gebruiken in veel gevallen gewichten van 12 a 14 Oz.
De gemiddelde volwassen man gebruikt 14 a 16 Oz. De gevorderden mannen gebruiken in veel gevallen gewichten van 16 Oz.
Voor kinderen vanaf 8 tot 10 jaar raden wij de 8 Oz bokshandschoenen aan. Voor kinderen van 10-12 jaar raden wij 10 Oz aan, echter varieert dit op het gevoel van de kinderen.

 

Ons advies bij het onderhouden van de bokshandschoenen

 

De bokshandschoen kan je het beste afnemen met een licht vochtige doekje. De bokshandschoen is namelijk gemaakt van leder, waardoor het minder snel zweet dan PU bokshandschoenen.
Wij adviseren de bokshandschoen na gebruik te laten drogen op kamertemperatuur. Probeer hierbij de onderzijde van de bokshandschoen open te houden voor eventuele geuren.
Daarnaast raden wij je, tijdens het sporten, aan bandages of binnenhandschoen te gebruiken. De bandages en/ binnenhandschoenen hebben namelijk naast bescherming ook de functie zweet op te nemen. De bandages en binnenhandschoenen kan je na de training ook weer wassen.