Lederen Handschoen Power Line Mat Zwart 2020
Lederen Handschoen Power Line Mat Zwart 2020
LEDEREN BOKSHANDSCHOENEN POWER LINE   De lederen bokshandschoenen uit de Power Line zijn voor zowel de beginnende als de gevorderde vechtsporter ontwikkeld uit jarenlange...
€ 99,95 *
Prijs per stuk
 

LEDEREN BOKSHANDSCHOENEN POWER LINE

 

De lederen bokshandschoenen uit de Power Line zijn voor zowel de beginnende als de gevorderde vechtsporter ontwikkeld uit jarenlange ervaring.
De bokshandschoenen zijn geschikt voor diverse vechtsporten, zoals kickboksen, muay-thai, boksen, MMA en thaiboksen.

 

DE KWALITEIT VAN DE BOKSHANDSCHOENEN UIT DE POWER LINE

 

De bokshandschoenen hebben een padding op de handpalm welke bescherming biedt aan de hand. Daarnaast biedt het bescherming bij het opvangen van stoten en het afweren knieën.

 

De handschoenen lopen daarnaast langer door op de pols waardoor het extra ondersteuning en bescherming aan de polsen.

 

De binnenvoering van de bokshandschoenen van Chok’em Wear zijn ontwikkeld voor het afvoeren van zweet. Hierdoor kan je bij het juiste onderhoud aan de bokshandschoenen de volgende dag weer trainen met droge bokshandschoenen.

 

WELKE MAAT BOKSHANDSCHOENEN RADEN JULLIE AAN?

 

De bokshandschoenen zijn verkrijgbaar vanaf 8 tot en met 20 OZ. De gewichten van de bokshandschoenen lopen per 2 OZ per bokshandschoen op. Hoe zwaarder de bokshandschoen, hoe meer padding waardoor je meer bescherming en demping hebt voor de knokkels.
De gemiddelde volwassen vrouw gebruikt bokshandschoenen van 10 a 12 Oz. De gevorderden vrouwen gebruiken in veel gevallen gewichten van 12 a 14 Oz.
De gemiddelde volwassen man gebruikt 14 a 16 Oz. De gevorderden mannen gebruiken in veel gevallen gewichten van 16 Oz.
Voor kinderen vanaf 8 tot 10 jaar raden wij de 8 Oz bokshandschoenen aan. Voor kinderen van 10-12 jaar raden wij 10 Oz aan, echter varieert dit op het gevoel van de kinderen.

 

Ons advies bij het onderhouden van de bokshandschoenen

 

De bokshandschoen kunt u het beste afnemen met een licht vochtige doekje. De bokshandschoen is namelijk gemaakt van leder, waardoor het minder snel zweet dan PU bokshandschoenen.

 

Wij adviseren de bokshandschoen na gebruik te laten drogen op kamertemperatuur. Probeer hierbij de onderzijde van de bokshandschoen open te houden voor eventuele geuren.
Daarnaast raden wij je, tijdens het sporten, aan bandages of binnenhandschoen te gebruiken. De bandages en/ binnenhandschoenen hebben namelijk naast bescherming ook de functie zweet op te nemen. De bandages en binnenhandschoenen kan je na de training ook weer wassen.