Multivitamin Gummies
Multivitamin Gummies
Gun je lichaam (én smaakpapillen) wat liefde met deze overheerlijke, fruitige gummies vol vitamines & mineralen!
€ 16,95 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Multivitamine Gummies 

Heb jij thuis ook een hele voorraad aan vitamine potjes die ergens in een hoekje staan te verstoffen? Dan zijn onze Multivitamine Gummies iets voor jou! Zó lekker, dat ze onmogelijk te vergeten zijn! 

Ons lichaam heeft een breed scala aan voedingsstoffen nodig zoals vitaminen en mineralen. Doorgaans haal je dit uit je voeding, maar wanneer je regelmatig sport is het extra belangrijk om op de inname van micronutriënten te letten. Daarom introduceert XXL Nutrition Multivitamine Gummies: alle benodigde vitaminen en mineralen in twee overheerlijke gummies waarvan het water je gegarandeerd in de mond gaat staan! 

Disclaimer: onze gummies zijn zó lekker dat het lastig wordt om het bij 2 snoepjes te houden. Bestellen op eigen risico ;)! 

Kwalitatief hoogstaande ingrediënten in de meest optimale verhouding 

Waarom zou je dagelijks een handvol pillen innemen, als je ook twee overheerlijke Multivitamine Gummies kan nemen? Onze gummies bevatten maar liefst 10 vitamines, zoals Vitamine A, verschillende soorten Vitamine B en Vitamine C. Daarnaast zit dit supplement ook boordevol mineralen als zink en chroom. Al deze vitaminen en mineralen zijn van de beste kwaliteit en zijn in hoog gedoseerde vorm toegevoegd, zodat Multivitamine Gummies optimaal voldoet aan de behoeftes van sporters. Benieuwd welke micronutriënt waar goed voor is? In ons kenniscentrum duiken we dieper in op de belangrijkste vitamines en mineralen voor sporters! 

Multivitamine vegan

Als je vegetarisch of veganistisch eet, wil je natuurlijk geen multivitaminen slikken waar dierlijke producten in zijn verwerkt. Veel producenten houden hier geen rekening mee, maar bij XXL Nutrition snappen we de wens om veganistisch te leven maar al te goed. Daarom zijn onze Multivitamine Gummies 100% vegan! 

Gebruik en dosering

Neem 2 Multivitamine Gummies per dag, indien mogelijk tijdens een maaltijd om zo een optimale opname te realiseren. De samenstelling per gummie is afgestemd op sporters.

Inhoud: 50 gummies 

Grootte dosering: 2 gummies

Aantal doseringen per verpakking: 25

Waarom is er weinig informatie beschikbaar over dit product?

Helaas mogen wij door de strenge EU-wetgeving maar beperkt informatie geven over supplementen. Alleen goedgekeurde claims die in de EU database staan, mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken die niet ter goedkeuring aan de EU zijn overlegd, mogen we daarom veelal niet delen.

Zijn er specifieke vragen over dit product, neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor een persoonlijk advies.

Waarschuwing

De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Op een droge en koele plaats bewaren. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Buiten bereik van kinderen houden.