VECHTSPORTKLEDING

Vechtsportkleding voor topprestaties vind je bij Chok’em Wear!

Heb jij ook een passie voor de vechtsport? Wil je alleen het beste? Dan ben je bij Chok’em Wear aan het juiste adres.

Chok’em Wear is een jong team, in 2014 opgezet door Matthijs van Geffen door een toenemende vraag naar vechtsportkleding en fightgear van hoogwaardige kwaliteit. Het vechtsportmerk Chok’em Wear produceert unieke vechtsportkleding en vechtsportartikelen voor iedereen. Of je nu traint als hobby of vecht op topniveau. 

Op dit moment richt Chok’em Wear zich in de vechtsportwereld voornamelijk op MMA, grappling (No Gi), zelfverdediging, thaiboksen en kickboksen.

KWALITEIT VECHTSPORTKLEDING

Wij stellen hoge kwaliteitseisen aan onze vechtsportkleding.

In samenwerking met een aantal topsporters testen wij voortdurend de kwaliteit van onze producten. Door uitvoerig te testen, blijven wij onze producten verbeteren.

Vooral bij vechtsporten als MMA krijgt de kleding, met name de T-shirts, het zwaar te voorduren. Chok’em Wear biedt de mooiste materialen en stoffen tegen een scherpe prijs.

VECHTSPORTWINKEL ONLINE

Chok’em Wear is jouw vechtsportwinkel online.

In onze webshop kan je eenvoudig je vechtsportkleding bestellen.

In ons assortiment vind je onder andere MMA shortsthai shorts dry-fit shirtsrashguard shirtsbokshandschoenenscheenbeschermers en allerlei fightgear.

Het is bij Chok’em Wear zelfs mogelijk je eigen custom made kleding, handschoenen en scheenbeschermers te ontwerpen!

VECHTSPORTKLEDING PASSEN


Het is belangrijk dat je kleding een optimale pasvorm heeft. Alleen dan kan je topprestaties leveren. Wij snappen dat als geen ander. Daarom bieden wij de mogelijkheid onze vechtsportkleding te komen passen. Dit kan in onze showroom.

Wil je meer informatie over de vechtsportkleding  van Chok’em Wear? Neem dan contact met ons op per e-mail info@chokemwear.nl of telefonisch op nummer  06-19390261.